На Покровському напрямку помітили прапор КНДР

У ЦПД вважають, що це ІПСО для залякування на фронті

Російські пропагандистські ЗМІ поширили фото прапора КНДР поруч із російським триколором біля окупованого українського села Цукурине на Покровському напрямку. У Центрі протидії дезінформації заявили, що це звичайне ІПСО, інформує портал "Коментарі".

"Історія про прапори рф і кндр, які росіяни нібито вивісили на Покровському напрямку, є виключно елементом інформаційних операцій. Вони зараз масштабуватимуть тему кндр і намагатимуться використати її в якості пропаганди страху проти України. Лякатимуть максимально, намагатимуться перекручувати правдиву інформацію про 12 тисяч військових кндр на території росії, брехнею про сотні тисяч. Військові кндр дійсно є і їх готують до війни. Але кількість фіксується не така, яку повідомляють вороги.

Тому і будуть історії про прапори, незалежно від того чи вивісили їх десь, чи "зафотошопили", і скільки вони провисіли по часу", – зазначив керівний ЦПД Андрій Коваленко.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Українські військові знищили ЗРК "Бук-М3" російських окупантів

У ніч на 21 жовтня підрозділи Сил безпілотних систем Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони, в рамках виконання завдань щодо виявлення та знищення засобів протиповітряної оборони противника, уразили зенітний ракетний комплекс "Бук-М3". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Комплекс перебував за близько 60 кілометрів від лінії бойового зіткнення. Залежно від модифікації його вартість може складати від 40 до 50 млн доларів США.

Читайте також: Пропагандистські ресурси кремля поширюють нову маячню про "референдум у Харкові" з посиланням на заяву гауляйтера віталія ганчева. Нібито жителі Харківщини мають повну підтримку з боку "адміністрації" щодо референдуму, але підсумкове рішення має бути засноване на політичній волі всіх громадян області. Про нові фейки кремля повідомляють у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, інформує портал "Коментарі".