На півдні України авіація ЗСУ завдала двох ударів по скупченню живої сили та техніки супротивника

У районі Снігурівки відбувся повітряний бій

На лінії зіткнення на півдні України продовжується ведення бойових дій. Ворог, скований у можливостях маневру на суші, має лише відступ на межі оборони. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, вчора (13 червня) окупанти здійснили дві гелікоптерні атаки на позиції захисників України в Херсонській та Миколаївській областях.

Крім того, в районі Снігурівки відбувся повітряний бій.

"З винищувача Су-35 була випущена ракета "повітря-повітря" по парі наших Мі-8. Вертольотам вдалося ухилитися. Противник, заощаджуючи ракети, ретувався.", - ОК "Південь".

Водночас у небі над містом Миколаїв українські воїни збили російський БПЛА "Орлан-10", який намагався проводити розвідку, а в небі над Херсонською областю знищено ще одного "Орлана" і квадрокоптера.

Загальні втрати противника на півдні нашої країни минулої доби склали:

28 окупантів;

• 10 одиниць техніки (серед яких – БПЛА, гаубиця "Мста-Б", командно-штабна машина);

• 5 одиниць броньованої та іншої автомобільної техніки.

13 червня українська авіація завдала двох авіаційних ударів по скупченню живої сили та техніки противника у Миколаївській та Херсонській областях. Втрати ворога уточнюються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що ухилятися більше не вийде - Німеччині настав час визначатися: Зеленський жорстко звернувся до Шольца. Зеленський вважає, що уряд ФРН має ухвалити рішення: не має бути жодних спроб зберегти рівновагу у відносинах між Україною та Росією.

Читайте також про те, що 110 день війни: Зеленський звернувся до українців (ВІДЕО). Зеленський запевнив українців, що всі тимчасово окуповані міста та села будуть обов'язково звільнені.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у Facebook та Instagram з'являться функції , які сподобаються українцям. Міністр цифрової трансформації України розповів про майбутні оновлення у популярних додатках.

Також "Коментарі" повідомляли про те, як правильно зняти кліща з тіла і що робити з ним далі . Інфекціоніст Євген Тімаков розповів, як правильно в домашніх умовах треба знімати з тіла кліща, щоби не нашкодити.