Головна Новини Суспільство Війна з Росією На окупованій Херсонщині росіяни наймаються на роботу до місцевих: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

На окупованій Херсонщині росіяни наймаються на роботу до місцевих: яка причина

Росіяни наймаються на роботу до херсонських фермерів

2 червня 2022, 10:25
Поділіться публікацією:

Місцеві мешканці окупованої Херсонщини розповіли, що російські військові приходять найматися до них на роботу за готівку в національній валюті. Окупанти погоджуються збирати врожай полуниці на полях, аби заробити гроші. Про це повідомляють на сторінці Оперативного командування "Південь".

За повідомленнями від українських військових росіяни потерпають від нестачі логістичного забезпечення їх армії. Тому проявили ініціативу в пошуках роботи та добровільно погоджуються працювати на українських фермерів за 50 гривень на годину. Фермери говорять, що працюють росіяни добре й поводяться нормально.

"Військовики славнозвісної "другої армії світу", мов гастробайтери готові групами складати зброю купами і збирати полуницю. Пропонують свої послуги по 50 грн (не рублів) за годину. Так і вивчають різницю між полуницею, паляницею і окупацією", — йдеться в повідомленні.

Як писав портал "Коментарі", в акваторії Дніпро-Бугського лиману ЗСУ знищили ворожу техніку. Захисники повідомляють, що окупанти відбуксували підбиті "Раптори" від острова Зміїний до Севастополя для ремонту. В Чорному морі наразі залишаються три російські кораблі з яких можуть запускати ракети, десантних кораблів не помічено.

Також ми повідомляли, що Німеччина обіцяє надати українцям сучасні системи протиповітряної оборони. Канцлер Олаф Шольц 1 червня повідомив, що Німеччина й раніше надавала українцям озброєння, а тепер відправить сучасні системи ППО IRIS-T SLM для захисту українського неба від російських ракет та винищувачів.

На окупованій Херсонщині росіяни наймаються на роботу до місцевих: яка причина

фото Фейсбук/ Оперативне командування "Південь"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини