На окупантів в районі Лиману чекає котел, ЗСУ вже не зупинити – Арестович (ВІДЕО)

Арестович анонсує, що Лиман найближчим часом буде звільнено.

Радник Офісу Президента Олексій Арестович стверджує, що на сході України поблизу Лиману на російських окупантів чекає котел. Про це заявив Арестович в ефірі проєкту "Фейгин Live".

Український політичний і військовий оглядач Олексій Арестович заявляє, що за словами численних російських ЗМІ він постійно чує про оточення росіян навколо Лиману. Різні кореспонденти та пабліки пишуть, що ще буквально один, два дні і Лиман буде повністю зачищено від армії РФ.

Арестович також говорить, що є повідомлення і про успіхи набагато глибше на лінії фронту, але таким меседжам довіряти не варто. А варто слухати Генеральний штаб ЗСУ, який говорить, що ми повільними кроками рухаємося вперед.

Далі радник Офісу президента України заявив, що ЗСУ в цьому напрямку вже не зупинити, а російських окупантів чекає котел.

Фейгін своєю чергою запитав у Арестовича, чи росіяни можуть врятувати ситуацію надіславши нещодавно мобілізовані сили. Військовий оглядач повідомив, що росіяни вже ніяк не зможуть посилити позиції в Лимані, адже ЗСУ відрізали дорогу, якою вони б могли доправити нещодавно мобілізованих.

Арестович анонсує, що росіяни будуть будувати другу лінію оборони в районі Сватово, куди залучать велику кількість погано натренованих нещодавно мобілізованих чоловіків.

Уривок розмови Олексія Арестовича в проєкті "Фейгин Live" можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як мобілізовані росіяни бояться їхати в Україну, тому телефонують і запитують інструкцію здачі в полон.

Також "Коментарі" писали, що мобілізованих росіян відправляють в Україну без підготовки.