На Курському напрямку повна жерсть: у ЗСУ серйозні втрати в людях та техніці

На Курському напрямку складна ситуація, але противник «кидає в топку» все, що може

Російські окупанти змістили основний акцент на Курахове, і в цьому випадку про Покровськ доведеться забути, каже військовий Кирило Сазонов. Втім, за його словами, Покровськ уже не потрібен ворогові у стратегічному сенсі.

"А Курахове – це пряма дорога (високовольтна траса) на Запоріжжя. Погрожувати можна. За відсутності успіхів на Лиманському напрямі та пробуксовці на Покровську теж варіант. На Покровському напрямку 34 бойові зіткнення за добу. На Курахівському – також 34. Тобто цифри підтверджують мою оцінку", - каже Сазонов.

Станом на сьогодні, наголошує військовий, окупанти зіткнулися з тією проблемою, про яку попереджали серйозні аналітики, і яку не бажають бачити лише фанатики віри у "нескінченні ресурси Росії" у їхній глибинці та, що несподівано, серед наших панікерів.

"Покровськ, Селідове, Курахове, Лиман. Чотири цілі, а ресурсів вистачає максимум на півтори. Додайте до цього Курську область, де ми скували велике угруповання елітних сил, і другу добу тиснемо на другому фланговому напрямку. Тут, не приховуватиму, теж повна бляха. І втрати тут серйозні. У техніці. У людях. Але противник уже зрозумів, що це не жарти і не рейд для того, щоб полякати", - розповідає Сазонов.

За його словами, Сили Оборони України працюють із неймовірною напругою, але й противник уже кидає у топку все, що може.

"Будемо дотискати. Ми завжди говоримо про дед-лайни Кремля, але не забуваємо, що у нас вони теж є", - наголосив військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що на фронті вкрай гостро не вистачає людей, але все ж таки найбільша проблема – з боєприпасами. Наприклад, на Покровському напрямку військові мають серйозні проблеми з мінами. Військові вже говорять про "мінний голод" та просять донести цю проблему до керівництва країни.