На Куп'янському напрямку насувається біда: ЗСУ можуть опинитися в оточенні

Загарбники зайшли в центр села Піщане

Російські окупанти захопили центр села Піщане на Куп'янському напрямку, повідомляє Telegram-канал Deep State.

Канал пише, що зафіксовано російських військових у центральній частині села Піщане, де вони вивішували свою символіку та спокійно прогулюються.

"На одному із відео, які сьогодні опубліковані, було помічено окупантів біля пам'ятника червоноармійцю у селі Піщане, що біля Табаївки", - йдеться у повідомленні Deep State.

Автори каналу зауважили, що мова не йде про село Піщане, яке біля Степової Новоселівки.

Deep State також повідомив, що лінія зіткнення у Піщаному наразі уточнюється.

Да даними каналу, існує загроза оточення українських військових, які утримують позиції на східному березі річки Оскіл.

"Якщо виявиться, що село захоплено, то до перерізання угруповання Сил оборони України на східному березі Осколу залишиться поле та Колісниківка", - повідомляє Deep State.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупаційні війська продовжують наступальні операції одночасно на кількох ділянках фронту. Напрям Авдіївка-Покровськ залишається основним для військових зусиль Росії. "Ймовірно, напрям Авдіївка-Покровськ на Донеччині залишається в центрі зусиль Росії і відповідно там російські сили протягом останнього місяця підтримували найвищі операційні темпи", — йдеться у зведенні. Британська розвідка зазначила, що російські війська продовжили просування на північ і захід від Очеретиного у напрямку Покровська. Також вони трохи просунулися у напрямку селища Нью-Йорк — добре укріплений район і остання точка лінії зіткнення, що існувала до повномасштабного вторгнення Росії у лютому 2022 року.