Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Харківщині росіяни склали зброю – відмовилися виконувати наказ командирів після бою з ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщині росіяни склали зброю – відмовилися виконувати наказ командирів після бою з ЗСУ

І далі фіксуються відмови від участі в бойових діях підрозділів окупантів

10 червня 2022, 08:12 comments2987
Поділіться публікацією:

Через втрати, отримані під час боїв з ЗСУ в Харківській області, російський мотострілецький підрозділ зі складу 1-го армійського корпусу у повному складі відмовився воювати. Як інформує видання "Коментарі", про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

На Харківщині росіяни склали зброю – відмовилися виконувати наказ командирів після бою з ЗСУ

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Стало відомо, що через втрати, отримані під час боїв з українськими захисниками в Харківській області, мотострілецький підрозділ зі складу 1-го армійського корпусу у повному складі відмовився від участі у бойових діях", — йдеться у повідомленні.

Незважаючи на примусові заходи, що проводить командування окупаційних військ, і далі фіксуються відмови від участі в бойових діях підрозділів, що укомплектовані примусово мобілізованим особовим складом з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Раніше стало відомо, що у боях на території України знищено 800 російських військових 15-ї окремої мотострілецької бригади. Близько 400 окупантів зі складу цієї бригади отримали поранення.

Всього участь у бойових діях на території України брали приблизно 1800 військовослужбовців з числа бригади.

У зведенні зазначається, що загалом на Слобожанському напрямку противник, силами до 30 батальйонних тактичних груп, веде бойові дії. Здійснює систематичний вогневий вплив з метою сковування дій військ Сил оборони та недопущення їх подальшого просування та виходу на лінію Державного кордону.

На Харківському напрямку противник продовжує оборонні дії. Основні зусилля ворога -  на утриманні   рубежів. Для недопущення переходу в наступ наших військ, агресор  обстрілював наші позиції з артилерії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського розповіли, скільки щодня гине українських військових, назвавши головну причину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини