На Донеччині бійці тероборони знищили ворожий вертоліт Мі-35М (ВІДЕО)

ВСУ дають гідну відсіч російським окупантам

Українські воїни продовжують приземлювати ворожі літальні апарати. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, українські бійці знищили ворожий гелікоптер у небі над Донецькою областю.

"У Донецькій області бійці територіальної оборони України збили російський військовий вертоліт Мі-35М", - повідомляють Сухопутні війська ЗСУ.

На підтвердження своїх слів наші військові опублікували відео, на якому відбито збиток повітряної мети супротивника.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на зло РФ: якою була справжня мета візиту лідерів ЄС до Києва - головні підсумки. Зеленський на зустрічі з журналістами подякував європейським лідерам за візит до України, акцентувавши на тому, що наша сила в єдності. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Столтенберг відповів на слова Папи Римського про війну в Україні: подробиці. Генеральний секретар Альянсу наголосив, що НАТО продовжує підтримувати Україну. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що списання та заморожування кредитів українців: як це допоможе громадянам та банкам. Експерти проаналізували, чи ефективна система списання кредитів на майно, яке було пошкоджене чи перебуває на окупованій території. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що годинник цокає: у Путіна загрозливо відреагували на візит Макрона, Шольца та Драги до Києва. У Росії вважають, що візит європейських лідерів до Києва не наближає Україну до світу. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.