Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Донбасі ЗСУ вибили окупантів із трьох сіл і посунули ділянку фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі ЗСУ вибили окупантів із трьох сіл і посунули ділянку фронту

На окремих напрямках на Донбасі ЗСУ не лише обороняються, а й поступово просуваються вперед

13 червня 2022, 14:57
Поділіться публікацією:

Незважаючи на безперервний артилерійський обстріл з боку Росії, українські захисники не лише стримують ворога, а й ведуть контрнаступ на окремих напрямках. Так, бійці ЗСУ повернули під контроль України три села та посунули ділянку фронту на 15 км. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє угруповання Об'єднаних сил у Facebook.

На Донбасі ЗСУ вибили окупантів із трьох сіл і посунули ділянку фронту

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

У повідомленні йдеться, що ворог не перестає накривати шквальним вогнем позиції ЗСУ ні на хвилину, але навіть якщо окупанти за чисельністю перевершують оборонних українців – це не означає, що вони не будуть покарані. Кожна відповідь ЗСУ – це втрати для ворожої армії. Саме тому на сході України є напрямки, де ЗСУ не лише тримають оборону, а й вибивають ворога з української землі.

За інформацією угруповання Об'єднаних сил, українським воїнам вдалося не лише звільнити три населені пункти на Донбасі, але й змінити лінію фронту, змістивши її на 15 км.                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — радник голови Офісу президента Михайло Подоляк розповів, що Володимир Зеленський чітко озвучив, що у війні проти Росії є завдання "мінімум" та "максимум". Україна обов'язково їх досягне. Подоляк нагадав, що президент України Володимир Зеленський вже неодноразово озвучував завдання "мінімум" у цій війні. Вона полягає в тому, що російські війська мають відійти до тих позицій, які вони обіймали до 24 лютого. Якщо це буде зроблено, то може бути відновлено переговорний процес, де буде обговорено всі проблеми, які турбують як російську, так і українську сторони. Є й завдання "максимум", яке полягає в тому, що має бути відновлено повністю територіальну цілісність України, включаючи анексований Крим та окуповану частину Донбасу.

Також видання "Коментарі" повідомляло — фронт просунувся від 5 до 10 км : ЗСУ ведуть наступ на двох напрямках.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий Иванович

13 червня 2022, 19:19

Названия трех сел? По карте DeepstateMap не видно. Есть наступление орков от границы на Харьков.


Новини