На Авдіївському напрямку ЗСУ потужно знищили російський десант (ВІДЕО)

Російські окупанти буквально вилетіли з “машини”, деякі з них загинули відразу.

Українські захисники влучно спалили російську техніку разом з десантом, що намагалися наблизитися до позицій Сил оборони на Авдіївському напрямку. Відео на своїй сторінці опублікував журналіст Юрій Бутусов.

На опублікованому відео видно, що до позицій ЗСУ їде російська важка техніка з десантниками всередині. І тут у ворожу техніку влучили Сили оборони України, від чого вона буквально розірвалася, адже там почав вибухати боєкомплект.

Росіяни буквально вилетіли з "машини", деякі з них загинули на місці, а інші - намагалися загасити на собі вогонь.

“Феєричне знищення "мотолиги" РФ з десантом, яка необачно наважилася впритул під'їхати до позицій ЗСУ на Авдіївському напрямку. Після вибуху з ворожої бронемашини почали масово вистрибувати окупанти, що палають, які тут же потрапляли в приціл наших воїнів”, - написав Юрій Бутусов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ знищили російський танк. У соцмережі опублікували нове відео бойових дій в Україні. На записі видно, як потужно вибухає російський танк, після того, як у нього влучили українські військові протитанковою керованою ракетою.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в мережі публікувались тисячі відео, як українські військові знищують російські танки. Однак цього разу на відео можна помітити унікальне явище, а саме подвійний вибух російського танка. На відео можна побачити, як ЗСУ знищує російський танк Т-64 поблизу Мар'їнки Донецької області. Українські сили вдарили по російському танку протитанковою керованою ракетою після чого можна помітити характерний потужний вибух. Однак далі можна спостерігати ще один вибух.