Морпіхи зрівняли із землею штурмовий загін окупантів під Вовчанськом (ВІДЕО)

Розгром штурмового загону окупантів під Вовчанськом захисники зафіксували на відео

Українські морські піхотинці розбили загін російських штурмовиків під Вовчанськом у Харківській області. Захисники показали відео боїв. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє 36-а окрема бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білінського у Facebook.

На відео показано бойову роботу розвідки морпіхів на Харківському напрямку.

"Розгром штурмового загону окупантів під Вовчанськом. Працює розвідка миколаївських морпіхів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" - ситуація в Харківській області повною мірою стабілізована, українські захисники проводять заходи щодо вибивання супротивника із позицій. Про це в ефірі каналу "Еспресо" розповів командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92 ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко.

"Може скластися ілюзорне враження, що коли ми говоримо про стабілізацію ситуації, то не варто допомагати угрупованню військ Сил оборони, яке діє на Харківщині. Люди повинні розуміти, що під час вибивання противника витрати на цю роботу в боєприпасах та БПЛА зростають. Бо для того Щоб вибити противника з нашої території, ми повинні проводити інтенсивні дії", - пояснив Федоренко.

Військовослужбовець наголосив, що ворог постійно проводить відновлення своїх підрозділів на Харківщині.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Зеленського заявили про провал операції росіян у Харківській області. Росіянам не вдалося реалізувати задумане через два чинники.