Головна Новини Суспільство Війна з Росією Між Україною та Росією відбувся обмін тілами загиблих військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Між Україною та Росією відбувся обмін тілами загиблих військових

Обмін відбувався за формулою "160 на 160"

4 червня 2022, 17:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Між Україною та Росією 2 червня відбувся обмін тілами загиблих військових між. Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Між Україною та Росією відбувся обмін тілами загиблих військових

Знищена російська техніка - фото з відкритих джерел

Як стало відомо, в результаті переговорів за участю Уповноваженого з осіб, які зникли безвісти за особливих обставин, було досягнуто домовленості про обмін тілами за формулою "160 на 160".

Обмін відбувся 2 червня на лінії фронту у Запорізькій області.

перація проводилася Міністерством з реінтеграції тимчасово окупованих територій, ГУР МОУ, СБУ, ГШ ЗСУ та іншими силовими структурами України", — повідомили у відомстві.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Путін запропонував вивозити зерно з України через Білорусь, але назвав умову. Путін сказав, що для транспортування збіжжя з Мінська потрібно зняти міжнародні санкції. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що ідентифікували снайпера Росії , який застрелив мирного жителя в Київській області. У лютому під час окупації села Перемога російський окупант убив 53-річного місцевого мешканця. Читайте про це у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що криза із зерном: лідер Африканського Союзу на зустрічі з Путіним звинуватив Захід. Африканський лідер натякнув, що багато країн Африки підтримали бік Росії. Докладніше про це читайте на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що російський канал підтвердив , що окупанти крадуть з України метал та зерно (ВІДЕО). На російському федеральному каналі вийшов сюжет, у якому докладно розказано, як окупанти крадуть українську продукцію. Докладно про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини