Місто занепадає. Окупований Маріуполь заполонили безпритульні тварини

Захоплене росіянами місто заполонили бродячі тварини, хворі на сказ

У тимчасово окупованому місті Маріуполь вулицями вештаються бродячі тварини, які залишилися після загибелі своїх господарів.

Як повідомляє Центр національного спротиву, тварини досі не були прилаштовані. Вони створюють небезпеку для місцевого населення, оскільки є переносниками небезпечних захворювань.

Для прикладу, повідомляє Рух опору, нещодавно у тимчасово окупованому місті були зафіксовані випадки захворювання бродячих тварин сказом. І що примітно – дві третини тварин зі сказом виявилися домашніми.

У Центрі спротиву нагадали, що про ставлення окупантів до тварин писали неодноразово. Уся садистська сутність росіян проявляється саме у відношенні до тварин. Для прикладу, в Луганському зоопарку більшість звірів страждають від хворіб і виснаження, але їхній стан абсолютно не бентежить місцевих колаборантів. Вони не соромляться ще й збирати кошти із мешканців Луганська за можливість побачити страждання тварин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово окуповані території Херсонської області прибули гастролери з Росії, які мають “підвищити компетентність” місцевих колаборантів. За даними Центру національного спротиву, для цього на окупованій території Херсонщини росіяни створи так званий "Центр розвитку компетенцій Херсонської області". Повідомляється, що у цьому "центрі" будуть проходити навчання колишні прибиральники, працівники нижчої ланки та всі інші, хто отримав посади у фейковій адміністрації області. Курси росіян є свідченням колабораційної діяльності, а тому кожен відвідувач таких курсів отримає покарання за свою діяльність.