Мишача лихоманка "косить" окупантів на фронті: що відомо

На Куп'янському напрямку серед солдатів ЗС РФ масово поширюється мишача лихоманка

Військовослужбовці російських угрупувань масово хворіють на так зване захворювання "мишача лихоманка", що передається від шкідників до людей. Про це повідомляють представники прес-служби ГУР Міноборони.

Як вони стверджують, посилаючись на опубліковану інформацію, ніякі скарги щодо нової хвороби від російських військових генерали ЗС РФ не прийняли і проігнорували, сприймаючи це, як ще одну спробу ухилитись від участі в боях.

При цьому "мишача лихоманка" за наявними ознаками характеризується, як вірус. Нею можна заразитись від шкідників декількома способами:

· вдихання пилу мишачих екскрементів

· попадання в продукти харчування

На початковій стадії захворювання схоже на звичайний грип. Хворий скаржиться на головний біль, збільшується температура до 40 градусів, появляються висипання і почервоніння. Потім понижується тиск, може бути крововилив в очах. Захворювання може вразити нирки.

Співробітники ГУР Міноборони зазначають, що новий вірус значно понизив боєздатність російського війська на даному напрямку. Ще окупанти висловлюють незадоволення з причини відсутності забезпечення зимовим одягом та незадовільну медичну допомогу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що голова Авдіївської МВА зробив обнадійливу заяву. У росіян не змінилося завдання на сході України і вони, як і раніше, виконують вказівку Кремля – якнайшвидше захопити Авдіївку, але це завдання вони вже провалюють кілька місяців поспіль. Постійно ставиться новий дедлайн. Ворог витрачає величезні зусилля та багато ресурсів, але все безуспішно.