Міноборони РФ готує ППО над Москвою

Росіяни побоюються ударів по Москві, готують ППО

Майже 2 тис. військовослужбовців у системі протиракетної оборони Москви чергуватимуть на бойових постах новорічної ночі. Як передає видання "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "ТАРС", цитуючи заяву Міноборони Росії.

Як зазначили в головному оборонному відомстві РФ, всього за період новорічних свят та вихідних днів нестиме бойове чергування з протиповітряної оборони будуть близько 20 тис. військовослужбовців.

На об'єднання ППО-ПРО особливого призначення ВКС "покладено завдання з протиповітряної та протиракетної оборони Москви та центрального промислового району Росії".

Також за даними ЗМІ, мешканцям Білгорода у новорічну ніч на міській площі роздадуть карти укриттів.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Інститут вивчення війни (ISW) вважає, що поки РФ публічно вихваляється, що в неї "ніколи не закінчаться ракети "Калібр", ефективність її ударів по Україні падає, до того ж, країна-агресор демонструє нездатність радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк підкреслює, що прискорення темпів поставок Україні бронетехніки та далекобійних ракет наблизить закінчення війни, а також дозволить знизити кримінальний та корупційний вплив Росії на глобальну політику. ОПУ, а також спрогнозували, як військова ситуація може розвиватися в найближчому майбутньому.

Також видання "Коментарі" повідомляло - Китай готовий бути глобальним партнером Росії: Сі Цзіньпін зробив заяву.