"Ми не маємо права": Залужний звернувся із потужною заявою до українців

Валерій Залужний зробив потужну заяву про війну

Українській землі сьогодні дуже складно, бо на ній триває боротьба, масштаби якої світ не бачив із часів Другої світової. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

"Ми не маємо права перевести цю війну на наших дітей. Ворога потрібно знищити тут і зараз", - наголосив генерал.

Водночас Валерій Залужний висловив упевненість у тому, що українці можуть позбутися Росії раз і назавжди.

Варто зазначити, що Валерій Залужний систематично проводить телефонні розмови з головою об'єднаного комітету начальників штабів США Марком Міллі. Генерали обговорюють контрнаступ українських військ, обмінюються важливою інформацією про противника та його плани в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" - прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у своєму Telegram, що восьмий пакет санкцій Європейського Союзу проти РФ завдасть відчутного удару по економіці країни-агресора. Він також коротко перерахував, що увійшло до цього нового пакету. Розширену версію опублікували представники ЄС. Як оцінюєте цей санкційний удар по Росії, введений у тому числі у зв'язку з незаконною анексією окупованих територій Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло - американські офіційні особи вважають, що за серпневим вбивством російської пропагандистки Дарії Дугіної стоїть українська влада. Про це пише The New York Times з посиланням на свої джерела, наголошуючи на невдоволенні США подібною операцією. Про що говорить подібна стаття? Чому з'явилась саме зараз? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.