"Ми можемо натиснути на кнопку - і салам алейкум": Кадиров загрожує світові ядерною війною

За його словами, "Росія не дозволить собі програти", інакше розпочнеться ядерна війна.

Скандальний глава Чечні Рамзан Кадиров знову відзначився погрозами перетворити світ на ядерний попіл, якщо Росію програє війну в Україні. За його словами, "Росія не може програти", інакше розпочнеться ядерна війна і "ми всі помремо". Як повідомляє видання "Коментарі", свої одкровення Кадиров озвучив під час спілкування з чеченськими журналістами.

"Росія ніколи не дозволить програти у будь-якій боротьбі. Ми можемо натиснути на кнопку – і салам алейкум!", – заявив Кадиров.

Одіозний чеченський лідер заявив, що "нам не потрібний світ без Росії". "Тому нехай нас усіх не стане. Ми потрапимо до раю, а вони - до пекла", - заявив він, процитувавши знамениту фразу російського диктатора.

Рамзан Кадиров неодноразово публічно називав себе "піхотинцем Путіна", підтримував вбивства українців, обзиваючи громадян України неонацистами, а його найманцям дали "особливе завдання" – вбити президента Зеленського.

Читайте також на порталі "Коментарі" - екс-нардеп (один із лідерів ОПЗЖ), кум президента Росії Володимира Путіна, позбавлений українського громадянства Віктор Медведчук , якого Україна затримала з підозрою у держзраді, а потім поміняла на військовополонених, "вийшов із тіні". Він написав статтю в російській пресі, в якій просуває старі кремлівські тези про вино Заходу у війні в Україні, про "необхідність визнати, що Росія має інтереси, які необхідно враховувати в побудові нової розрядки". При цьому всередині самої РФ критикують таку явну спробу Путіна спробувати зробити з Медведчука нового "гауляйтера", як раніше намагалися зробити його з президента Януковича. Про що говорить стаття Медведчука, явно написана під диктування Кремля? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.