Лояльні до Пригожина підрозділи погрожують йому (ВІДЕО)

Колишні в'язні, які на початку бунту висловили підтримку Пригожину тепер погрожують розправиться з ним.

Російські в’язні, яких Міноборони РФ випустила та сформувала підрозділи "Шторм Z" погрожують засновнику ПВК "Вагнер" за його зупинку заколоту проти військового керівництва Росії.

Російські солдати з підрозділу "Шторм Z" запитують у Пригожина, куди він "злився" та чому підігнав "фуфло" усім військовим, які його підтримують.

"Весь "Шторм Z" за тебе був готовий йти, і не тільки "Шторм Z", а й твої хлопці. А ти кудись звалив", - говорить колишній в’язень з спеціального російського підрозділу.

Солдат критикує Пригожина та називає його "нелюдем", адже тепер військові, які підтримали лідера вагнерівців піддаються тиску з боку керівництва російської армії.

"Женя, ти підставив нас і своїх хлопців. Ми тебе підтримали, а зараз що? Нам вже обіцяють "гарне життя", - говорить інший боєць з загону "Шторм Z" та погрозливо додає "повір, гарні люди цього просто так не залишать".

Переглянути відео зі зверненням підрозділу "Шторм Z" до Євгена Пригожина можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кадиров назвав причину бунту Пригожина. За словами чеченського лідера це сталось через погані справи з бізнесом Пригожина в Санкт-Петербурзі.

Також "Коментарі" писали, про те, що чекає на вагнерівців в майбутньому. Ймовірно найманці Пригожина матимуть кілька варіантів, що робити надалі. Окрім того, у ЗМІ з'явилась інформація про можливе майбутнє Пригожина. Згідно з однією з версій лідер вагнерівців очолить нову атаку Росії на Київ, тоді як за іншою - Володимир Путін його ліквідує. Це відбудеться через приниження, якого зазнав російський президент.