25-річний хлопець із Закарпаття вступив до російської армії та присягнув на вірність Путіну (ФОТО)

25-річний уродженець Закарпаття склав присягу на вірність Росії

25-річний мешканець Закарпатської області присягнув у вірності РФ та вступив до загарбницьких збройних сил. Тепер йому оголосили підозру в державній зраді і надалі справу передано в суд. Про це інформує в соціальних мережах Управління СБУ в Закарпатській області.

За оприлюдненою інформацією, співробітники Управління СБУ в Закарпатській області викрили зрадника, що вступив до збройних сил РФ. Після закінчення досудового розслідування повідомлений про підозру 25-річний уродженець Закарпаття.

При цьому, підозрюваний народився та жив в Закарпатській області, але в 2017 році переїхав мешкати до РФ.

В грудні минулого року він пішов на службу до російської армії. Зловмисник прибув в російський військкомат та після цього присягнув на вірність Росії.

"Наразі йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України. Триває робота для підготовки та передачі відповідних матеріалів до суду", - інформує СБУ.

Санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ ліквідували відомого російського хокеїста, який пішов вбивати українців. Гравець з хокею з РФ Олександр Подставкін не повернувся з війни в Україні. Як мобілізований, він пішов до російської армії минулоріч восени, а загинув на початку зими. Олександр Подставкін виступав, як гравець, за російські клуби "Мечел" (Челябінськ), "Челмет" і "Славутич" (Смоленськ). Його матір Людмила повідомила журналістам, що її син не ставив собі за мету переховуватись.