Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль залучає підлітків до виробництва "Шахедів": шокуючі подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль залучає підлітків до виробництва "Шахедів": шокуючі подробиці

У 2024 році російські підлітки мають виготовити 10 тисяч ударних безпілотників

17 квітня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

Активісти групи “Кібер Спротив” передали Центру національного спротиву документи, які підтверджують черговий зухвалий злочин російського агресора – залучення неповнолітніх цивільних осіб до виробництва зброї. 

Кремль залучає підлітків до виробництва "Шахедів": шокуючі подробиці

У РФ набирає обертів виробництво "Шахедів". Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що серед отриманих документів – списки зарахованих на навчання в “Алабуга Політєх” підлітків, їхні паспорти та згоди батьків. На території так званої особливої економічної зони “Алабуга” (республіка Татарстан) російський агресор локалізував виробництво іранських ударних БПЛА “Shaheed-136” (“Герань-2"). 

Як повідомляє Центр спротиву, в документі, що передував візиту першого заступника голови уряду РФ Андрія Бєлоусова (за сумісництвом також виконує функції голови урядової комісії з питань розвитку безпілотних авіаційних систем), вказано, що планова потужність виробництва дронів “Герань-2” складає 10 тисяч одиниць на 2024 рік.

Зазначається, що з метою конспірації виробництво "Шахедів" назвали проєктом "Дельфін”. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Захід взявся захищати Ізраїль під час повітряної атаки Ірану, але не готовий надавати аналогічну авіаційну підтримку Україні, позаяк на Україну напала ядерна держава, а Ізраїль атакувала неядерна держава. Росія не просто має ядерну зброю, але й постійно погрожує нею, що стримує країни НАТО від прямої участі у захисті України від ворожих атак. 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Китай не зацікавлений у врегулюванні російсько-української війни найближчим часом, позаяк Пекін – головний вигодоотримувач від війни в Україні, вважає політолог, експерт-міжнародник Максим Несвітайлов. На думку експерта-міжнародника, чим довше триває війна, тим в більшу васальну залежність від Китаю впадає РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини