Головна Новини Суспільство Війна з Росією Колаборанти розкрили карти щодо «приєднання» Херсонщини до РФ: скільки у ЗСУ є часу
commentss НОВИНИ Всі новини

Колаборанти розкрили карти щодо «приєднання» Херсонщини до РФ: скільки у ЗСУ є часу

Колаборанти збираються "приєднувати" Херсонщину до РФ наступного року та з "референдумом"

29 травня 2022, 07:44 comments1629
Поділіться публікацією:

Швидкої анексії Херсонської області, як у випадку з Кримом у 2014-му році, в окупантів не вийшло. Але від ідеї "приєднати" область до території РФ вони не відмовилися, зрозумівши лише, що для цього потрібно більше часу. Так, призначені окупантами так звані влади Херсонської військово-цивільної адміністрації заявили, що підходящий час для "приєднання" Херсонської області до Росії може наступити наступного року. Приводом для такого кроку може стати "референдум". Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив колаборант Кирило Стремоусов, пише "Reuters".

Колаборанти розкрили карти щодо «приєднання» Херсонщини до РФ: скільки у ЗСУ є часу

Херсонська область. Фото: з відкритих джерел

Колаборант відмовився називати точні терміни або озвучувати точні плани щодо можливої анексії Херсонської області, відповівши лише, що до осені про "приєднання" Херсонщини до Росії немає сенсу говорити. Зараз, мовляв, "влада" в області зайнята тим, що "наводять лад у всіх сферах".

Раніше той же Стремоусов заявляв, що має інформацію про те, що президент Росії Володимир Путін виступить з ініціативою про те, щоб Херсонська область була включена до складу РФ без "референдуму". Тепер же колаборант різко змінив свою позицію, заявивши, що народ все ж таки повинен буде сказати свою думку.

Зазначимо, раніше у Кремлі допускали приєднання Херсонщини до Росії, але тільки якщо це буде проведено так само, як із Кримом у 2014-му році.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Кулеба розповів, на якій стадії підготовка до зустрічі президента України Володимира Зеленського та президента Росії Володимира Путіна, чи є сенс говорити про прогрес у підготовці саміту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини