Головна Новини Суспільство Війна з Росією Колаборанти націлилися на входження до складу РФ ще однієї області України
commentss НОВИНИ Всі новини

Колаборанти націлилися на входження до складу РФ ще однієї області України

Колаборанти починають розгойдувати ситуацію у Запорізькій області

25 травня 2022, 07:50 comments2621
Поділіться публікацією:

Так званий "представник місцевої адміністрації" Запоріжжя Володимир Рогов озвучив новий очікуваний меседж від Кремля, що область нібито бажає бути у складі Росії. Як передає портал "Коментарі", слова колаборанта відразу почали цитувати російські пропагандистські видання, одне з яких "РІА Новини".

Колаборанти націлилися на входження до складу РФ ще однієї області України

Володимир Рогов. Фото: з відкритих джерел

Рогов заявив, що область починає дотримуватись курсу на будівництво свого майбутнього разом із Росією. Про повне входження до складу РФ нібито думатимуть, коли росіяни повністю візьмуть під контроль Запорізьку область.

При цьому колаборант уточнив, що мешканців регіону не приваблює перспектива бути сірою зоною, як і не приваблює будувати своє майбутнє під вивіскою чергової народної республіки. Область домагатиметься, щоб увійти до складу Росії, як це було історично.

Варто зазначити, що особистість Володимира Рогова мало відома більшості українців, але якщо покопатися в його біографії, то стане ясно, що у Рогова дуже сумнівне минуле. Він соратник екс-нардепа Партії Регіонів Олега Царьова, який раз у раз спливає в російських ЗМІ, де вихваляє Росію. Розгойдування "антимайдану" у Запоріжжі – це теж справа рук Володимира Рогова. Він уже тоді активно просував тези про те, що Росія має "звільнити" Запоріжжя. У 2014-му році Рогов був постійним гостем на російському ТБ, де його представляли як голову "Комітету з держбудівництва Новоросії" та лідера руху "Слов'янська гвардія". Пізніше він став одним із тих, хто активно підтримував "ДНР" та "ЛНР". Ну, а з березня 2022 року він став називати себе членом "військово-цивільної адміністрації Запорізької області".

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупанти знають, як не допустити контрнаступ ЗСУ – лобісти вже починають працювати з низкою західних країн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/164580
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини