Кадиров висловився про Папу Римського, який став "жертвою" пропаганди

Папа Римський став жертвою пропаганди та впливу іноземних ЗМІ, на думку російського політика Рамзана Кадирова.

Глава Чечні Рамзан Кадиров вважає, що Папа Римський Франциск став жертвою пропаганди. Така заява чеченського лідера прозвучала після слів релігійного діяча про жорстокість бурят та чеченців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Папа Римський Франциск даючи інтерв’ю американським засобам масової інформації назвав бурят та чеченців, які воюють в Україні найбільш злими представниками російської армії, через жахливі воєнні злочини, що вчиняють ці люди.

Рамзан Кадиров вважає, що визначити стан супротивника на полі бою неможливо. Адже не можна сказати чи веселий, сумний або жорстокий твій противник. Та нагадує, що в Російській Федерації проживає понад 190 народів.

"Як визначити на око національність російського військового, якщо в країні живе 190 народів? Просто він став жертвою пропаганди та наполегливості іноземних ЗМІ", - вважає лідер чеченців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Папа Римський Франциск відреагував на терористичні ракетні обстріли з боку Російської Федерації. 15 листопада Росія запустила по території України близько 100 снарядів, які були націлені на критичні енергетичні об'єкти України. На наступний день Папа Римський Франциск у своїй промові засудив дії Російської Федерації, яка влаштувала масовий обстріл українських сіл та міст.

Також "Коментарі" писали про те, як Папа Римський відреагував на постачання зброї для України. Релігійний діяч схвалює такі дії, адже вони застосовуються для самозахисту від російської агресії. Франциск, заявив, що таке рішення може бути морально прийнятним.