Головна Новини Суспільство Війна з Росією Історія, як тяжко поранений боєць 4 дні пролежав один у лісопосадці і вижив: що його врятувало
commentss НОВИНИ Всі новини

Історія, як тяжко поранений боєць 4 дні пролежав один у лісопосадці і вижив: що його врятувало

Боєць наклав турнікет і зупинив кров, але від поранення ослаб і самостійно вийти до своїх позицій не зміг.

26 травня 2022, 16:37 comments1803
Поділіться публікацією:

За ці три місяці війни вже було безліч неймовірних історій, які не можуть залишити байдужими більшість людей. Одна із таких сталася з українським захисником на ім'я Дмитро. Він дивом вижив після важкого поранення, залишившись один у лісопосадці після запеклого бою. Лише за 4 дні його знайшли наші воїни. Як передає портал "Коментарі", про цю історію розповів у себе у Facebook боєць ЗСУ Максим Бугель.

Історія, як тяжко поранений боєць 4 дні пролежав один у лісопосадці і вижив: що його врятувало

Поранений боєць. Фото: Максим Бугель у Facebook

Боєць розповідає, що на одній із дільниць розпочався важкий бій між нашими бійцями та окупантами. У результаті ЗСУ відступили. Але так вийшло, що російські загарбники не продовжували наступ і теж відступили. Боєць Дмитро, отримавши серйозне поранення, залишився один. Завдяки тому, що він зумів накласти турнікет, він уникнув великої втрати крові. Але все одно сил вийти на позиції своїх бійців йому не вистачило. Боєць не розгубився і знайшов глиняну яму, де була дощова вода, також йому пощастило, що були вафлі. Нехай лише одна пачка, але так 4 дні хлопець зумів протриматись.

Максим Бугель зазначає, що пощастило, що хлопця знайшли після прочісування території. Ну, а те, як його витягували – це окрема історія. Одного бійця відправив у позиції медика, а ще з трьома довелося транспортувати пораненого бійця більше 3 км. У результаті, Дмитру було надано медичну допомогу і хлопець відправився до госпіталю відновлювати сили. Ці 4 дні виявилися дуже непростими для Дмитра.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вторгненням Путін перекреслив усе: соціологи розповіли, скільки українців негативно ставляться до Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини