ГУР знищив російську "Осу" вартістю 10 мільйонів доларів (ВІДЕО)

Військовослужбовці спецпідрозділу «Крила» виявили та ліквідували російський зенітно-ракетний комплекс

Спецпризначенці Головного управління розвідки Міністерства оборони України, відомі як "Крила", здійснили успішну операцію, в результаті якої було знищено російський зенітно-ракетний комплекс "Оса". Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Вартість ворожого автоматизованого ЗРК ― 10 мільйонів доларів. Вартість fpv-дрона, яким розвідники спалили "Осу" ― кілька сотень доларів. Уроки цікавої математики продовжуватимуться! Слава Україні!, – йдеться в повідомленні.


Операції ГУР

1 жовтня 2024 року, у День захисників та захисниць України, поблизу заводу автотракторних запчастин у тимчасово окупованому Мелітополі вибухнув автомобіль ВАЗ 2110. Повідомляється, що у салоні перебували троє військовослужбовців російської окупаційної армії. Операцію зі знищення загарбників, причетних до жорстокого терору місцевого населення, під координацією ГУР здійснили українські підпільники, влаштувавши ворогу мінну пастку.

Крім того, 1 жовтня 2024 року, за дорученням Президента України, Головне управління розвідки Міністерства оборони та Міністерство закордонних справ України успішно здійснили чергову операцію з евакуації громадян, які перебували в Лівані. В результаті операції було евакуйовано 179 осіб, зокрема 134 громадянина України.

Також “Коментарі” писали, що в результаті надзвичайно складної та успішної операції підрозділи ГУР повністю звільнили територію Вовчанського агрегатного заводу та знищили окупантів в усіх будівлях підприємства.