ГУР показали, як знищують окупантів на кордоні (ВІДЕО)

Приліт, спалах, вибух ― працює підрозділ ГУР “Firebird”

Майстри FPV спецпідрозділу ГУР МО України “Firebird” не залишають російських загарбників у спокої ― атакують несподівано й точно у найнесподіваніших для ворога місцях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони України.

"Тож там, де московити не очікують, раптом прилітає, вибухає, спалахує ― і трощиться дороговартісне обладнання, і знищуються укріплення разом з оккупантами", – зазначають у ГУР.

На відео ― чергові результати ураження ворожих цілей у районі російсько-українського кордону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ПТУшники та школярі роблять "самопальні БпЛА" для окупантів: чим вони небезпечні

Саморобні БпЛА, які виготовляють діти в росії, окупанти масово запускають по позиціях українських військових. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки МОУ.

"Зроблені "із г*вна і палок", звісно, та все ж — потрібно знати, з чим маємо справу", — розповідає воїн спецпідрозділу ГУР МО України "Артан" "Сова", який збив кілька таких "дронів" із автомата. Фанерна "пташка" несе 150-200 грамів тротилу і зо два десятки кульок. "Боєприпас тут розрахований більше, щоб налякати людину. Але фішка в тому, що метрів за 700 до цілі вони відключають двигун — і воно далі планує безшумно", — каже "Сова".

"Ціна такого разом з батарейками — доларів 300. Ми провели розслідування — роблять їх діти, старшокласники і ПТУ-шники. Роблять масово і запускають масово", – зазначив військовий.

Читайте також: Армія окупантів продовжує штурмувати позиції 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади цілими колонами: на цей раз російське командування кинуло в атаку 19 бойових броньованих машин та 4 танки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

"Наші десантники вже вкотре організували загарбникам "теплу" зустріч: 5 бронемашин і 1 танк — знищено. Ще 3 ББМ та танк — пошкоджені. Вціліла бронетехніка побоялась наших протитанкових ракетних комплексів та ударних дронів — і дала задню. Для 24 окупантів цей штурм став останнім, ще 20 — поранені", – йдеться в повідомленні.

Відео – за посиланням.