Головна Новини Суспільство Війна з Росією Готуйтеся найближчими днями: майор ЗСУ попередив, чого чекати від РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Готуйтеся найближчими днями: майор ЗСУ попередив, чого чекати від РФ

Росіяни вже накопичили достатньо ракет для нової масованої атаки

26 вересня 2024, 13:33 comments5497
Поділіться публікацією:

Країна-агресор може влаштувати потужну масовану ракетну атаку найближчими днями, максимум тижня. Як повідомляє портал "Коментарі", такий прогноз в ефірі Radio NV озвучив військовий аналітик, ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман.

Готуйтеся найближчими днями: майор ЗСУ попередив, чого чекати від РФ

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

Майор зазначив, що Росія майже місяць не накривала масованим ракетним вогнем Україну. А оскільки окупанти не відмовляються від тактики ракетного терору, то за цей час вони вже накопичили засоби для ураження.

"Що далі очікувати? Далі очікувати потужну масовану ракетну атаку, яка може відбутися найближчими днями, максимум тижнями. Як це було 26-27 серпня цього року. Їм треба було накопичити ракети", — зазначив Гетьман.

Щодо запасу ракет у агресора, то, на думку експерта, їх у росіян достатньо. Тим більше, що супротивник даремно не втрачав часу. Він зосередився виготовлення ракет Х-101. Але росіяни поставили на постійний потік випуск таких видів ракет, як "Онікси", "Калібри". "Кинджали". Це дорогі ракети, які РФ може виробляти лише 5-6 на місяць.

У той же час, зазначив Олексій Гетьман, набагато більше росіяни можуть виробляти "Іскандерів", залежно від типу — від 15 до 45. Півтори сотні ракет плюс "Шахеди" і плюс загроза атакувати наші атомні станції.

"Все це означає, що незабаром велика небезпека перетвориться вже на певні дії", — підсумував Гетьман.

Читайте також на порталі "Коментарі" — минулої п'ятниці, 20 вересня, окупанти атакували Одесу ракетою "Іскандер-М". Тоді четверо громадянських людей було поранено і їм надавалася вся необхідна медична допомога у лікарні. Втім, на жаль, одна людина померла. Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини