Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генштаб назвав напрямок, де ЗСУ змусили ворога тікати
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб назвав напрямок, де ЗСУ змусили ворога тікати

На Донецькому напрямку противник продовжує ведення активних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках

24 серпня 2022, 08:10 comments2881
Поділіться публікацією:

Українська армія завдала окупантам вогневої поразки та змусила тікати на Слов'янському напрямі. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляється в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

Генштаб назвав напрямок, де ЗСУ змусили ворога тікати

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

В Україні триває повномасштабна війна. На Сіверському напрямку противник продовжує утримувати окремі підрозділи Західного військового округу у прикордонних районах Брянської та Курської областей з метою демонстрації присутності та сковування дій підрозділів Сил оборони. Противник обстріляв із ствольної артилерії район населеного пункту Толстодубово Сумської області.

На Слобожанському напрямку ворог веде бойові дії з метою утримання раніше зайнятих рубежів.

На Харківському напрямку окупанти обстріляли із ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Одноробівка, Карасівка, Борщова, Перемога, Російська Лозова, Замулівка, Базаліївка, Пушкарне, Мосьпанове, Слобожанське, Гусарівка та Чепіль. Ворог завдав авіаударів біля Мосьпанового, Гусарівки та Прудянки. Вів повітряну розвідку БПЛА недалеко від Дементіївки.

На Слов'янському напрямі супротивник здійснював артилерійські обстріли неподалік Краснопілля та Мазанівки. Намагався вести розвідку у Богородичного. Українські воїни завдали окупантам вогневої поразки та змусили тікати.

На Донецькому напрямку противник продовжує ведення активних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

На Краматорському напрямку робив обстріл зі ствольної та реактивної артилерії в районах Сіверська, Закотного та Роздолівки. Вів повітряну розвідку БпЛА поблизу Званівки та Райгородка.

На Бахмутському напрямку зафіксовано обстріли в районах населених пунктів Бахмут, Соледар, Зайцеве та Білогорівка. Противник вів наступальні бої у напрямах Бахмутського та Кодеми. Удачі не мав.

На Авдіївському напрямку ворог скоїв обстріли з артилерії різних типів біля Мар'їнки, Пісків, Нетайлового, Красногорівки та Залізного. Наніс авіаудару неподалік Невельського. Вів наступальні бої у напрямку населених пунктів Піски та Невельське. Удачі не мав.

На Новопавлівському напрямку зазнали вогневого впливу райони Костянтинівки та Вугледара.

На Запорізькому напрямку ворог здійснював обстріл з різнокаліберної артилерії в районах населених пунктів Малі Щербаки, Шевченка, Залізничне, Червоне, Времівка, Ольговське та Орестополь. Наніс авіаційних поблизу Ольговського та Новополя. Вів повітряну розвідку БпЛА біля Щербаків, Степового та Василівки.

На Південнобузькому напрямку противник продовжує зосереджувати зусилля на утриманні зайнятих районів та сковуванні дій Сил оборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський натякнув на потужну відповідь Росії, якщо буде збільшено обстріл України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини