Галицькі десантники успішно працюють на Курщині: що вдалося затрофеїти ЗСУ

В українській армії з'являться новітні Т-90М і не лише

З початку боїв на Курщині на території Росії десантники 80 бригади змогли затрофеїти сім ворожих танків. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні ДШВ у соцмережі.

Відомо, що серед захопленої техніки – найновіший Т-90М, чотири машини Т-80 БВМ та двійка Т-72.

"Я завжди мріяв затрофеїти російський танк", - каже військовослужбовець Богдан.

Саме він разом із побратимами та представниками СБУ зумів захопити кілька новеньких Т-80 БВМ на околицях міста Суджа у перші дні боїв на Курщині.

За словами офіцера-танкіста Галицької бригади Дмитра, захоплені панцирники стануть гарним поповненням та посилять танковий кулак Львівських десантників у майбутніх боях із росіянами.

Читайте також на порталі "Коментарі" - активніша у військовому відношенні ультраправа активістська група російських добровольців РДК зізналася, що Курська операція була для них несподіваною і вони до останнього не знали, що щось планується.

Також видання "Коментарі" повідомляло – прорив українських військ у Курську область Росії законний та підпадає під право Києва на самооборону. Таку заяву зробив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг .

Раніше "Коментарі" писали - Адміністрація Курської області Росії 24 серпня оголосила про створення добровольчого загону БАРС-Курськ. Майбутнім новобранцям обіцяють, що вони служитимуть лише у Курській області Росії за шестимісячним контрактом. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у X (Twitter).