Головна Новини Суспільство Війна з Росією Фронт просунувся від 5 до 10 км: ЗСУ ведуть наступ на двох напрямках
commentss НОВИНИ Всі новини

Фронт просунувся від 5 до 10 км: ЗСУ ведуть наступ на двох напрямках

Завдяки настанню ЗСУ сили російської армії, які 110 днів тому були в десятки разів більшими за наші війська, на сьогодні суттєво зменшилися

13 червня 2022, 09:10 comments1678
Поділіться публікацією:

Українським захисникам удалося зробити серйозний прорив у Запорізькій області, лінія фронту змінилася майже на 10 км. Українській армії вдалося відсунути окупантів далі від Запоріжжя. Як передає портал "Коментарі", про це під час включення до загальнонаціонального телемарафону заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Фронт просунувся від 5 до 10 км: ЗСУ ведуть наступ на двох напрямках

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Градоначальник зазначив, що просування ЗСУ для мешканців Мелітополя є дуже важливим та знаковим. По-перше, зазначив Іван Федоров, ЗСУ вдалося просунутися на Херсонщині. Там тепер окупанти не наступають, а лише обороняються. За останні два тижні українські захисники звільнили чимало українських населених пунктів у Херсонській області, і вони вже зовсім близько до Херсона. Мешканців Мелітополя це дуже тішить, адже люди розуміють, якщо є просування армії, отже, надія на те, що незабаром може бути звільнений і Мелітополь зростає.

За словами Федорова, другий напрямок руху ЗСУ, який не може не радувати – це наступ з боку Запоріжжя у бік безпосередньо самого Мелітополя. За два тижні на 5-10 км українські захисники вже ближчі до Мелітополя.

Іван Федоров зазначив, що завдяки відважним діям нашої армії сили окупантів продовжують суттєво зменшитись. За чисельністю російська армія не така потужна, як було на початку війни.                                                                                                                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" – на Харківщині та Сєверодонецьку у ворога частковий успіх: у Генштабі ЗСУ озвучили подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини