Десантники знищили російських штурмовиків, які розстріляли військових на Курщині (ВІДЕО)

Десантники знищили штурмовиків із 155 бригади морської піхоти ворога

Бійці 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади помстилися за смерть українських військових, яких розстріляли російські виродки. Як повідомили у Десантно-штурмових військах ЗСУ, була знищена штурмова групу росіян в одному з населених пунктів Курської області.

"Це були виродки зі 155 бригади морської піхоти тихоокеанського флоту, які особливо люблять хизуватися своїми "подвигами". А саме: знущанням з полонених, а також розстрілів тих українських військовослужбовців, хто опинившись в безвиході, здався в полон", - сказано в повідомленні.

У Десантно-штурмових військах також підкреслили, що полонених в усьому світі захищає право війни – Женевські конвенції. Але російським нікчемам на міжнародне гуманітарне право глибоко начхати, тому вони грубо й цинічно порушують його, відзначили десантники.

"Але тут хайпонути у цих потвор у військовій формі не вийшло: зустрівшись в бою з українськими десантниками, вони були усі знищені. Така ж доля чекатимуть й інших військових з цієї бригади", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що проект DeepState повідомив, що російські окупанти розстріляли 9 українських військових, які здалися в полон в Курській області. У DeepState відзначили, що від своїх джерел у 1 ОТБр отримали інформацію про те, що російські виродки 10 жовтня розстріляли дронщиків та суміжників в районі населеного пункту Зелений Шлях.

Уповноважений ВР з прав людини Дмитро Лубінець повідомив, що направив листи до Міжнародного комітету Червоного Хреста й ООН щодо ймовірного розстрілу росіянами українських військових.