Данілов розповів, який російський наратив поширюють "корисні ідіоти" Путіна на Заході

Секретар РНБО підтвердив, що поки що немає місця для дипломатії з РФ

Секретар РНБО Олексій Данілов звернув увагу на небезпеку російського наративу про неможливість повернення окупованих територій України військовим шляхом. Данилов вважає, що Україна не лише може, а й зробить це. Як повідомляє портал "Коментарі", свою позицію Олексій Данілов озвучив у Твіттер.

Олексій Данілов зазначив, що на Заході у Путіна працює ціла армія "корисних ідіотів", які намагаються навіяти західним елітам думку, що Україна не здатна військовим шляхом деокупувати захоплені російськими території. Така позиція, упевнений Данілов, є справжнісінькою помилкою, бо Україна не тільки може це зробити, а й зробить.

"Можемо і зробимо. Спочатку – знищення окупантів, потім – дипломатія. Єдина мова, яку розуміють рашисти", – написав Олексій Данілов.

Читайте також на порталі "Коментарі" – 31 липня ситуація на кордоні Сербії та Косова загострилася. З'явилися ризики появи нової "гарячої точки". Експерти проаналізували ситуацію для видання "Коментарі", відповівши на запитання, чому ще однієї війни в Європі не буде – як це може вплинути на Україну.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що буде з цінами, курсом, що може утримати економіку країни: серпневий прогноз від експертів в ексклюзивному інтерв'ю.

Раніше "Коментарі" писали – Донбас – не головна мета, росіяни готують новий наступ: у США назвали напрямок. З величезною ймовірністю можна сказати, що російські війська створюють умови для проведення наступу на захід у напрямку Харківської області або у бік Харкова. До такого висновку дійшли американські військові аналітики та експерти Інституту дослідження війни (ISW).