Данілов розповів, як вирішити енергетичні проблеми України

Данілов пояснив, як значно зекономити на генераторах

Ефективно вирішити енергетичну проблему в Україні можна, передавши Збройним силам ракети дальність 800 кілометрів. Відповідну заяву зробив секретар РНБО України Олексій Данілов.

На його думку, на генераторах, які останнім часом передають партнери Україні, можна значно зекономити.

"Найкраще і найбільш ефективне вирішення енергетичної проблеми для України - ракети дальністю 800 кілометрів", - заявив секретар РНБО.

Окрім цього, Олексій Данілов наголосив, що Україні бажано було отримати ракети, дальність яких була більшою за 800 кілометрів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у ЗСУ розповіли, як росіяни вирішують, куди бити ракетами і скільки часу їм потрібно на підготовку. Росія має перелік об'єктів в Україні, які можуть стати потенційними цілями для її нових ракетних ударів. Після кожної атаки в країні-агресорі аналізують свою роботу та вирішують, куди вдарити наступного разу. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат. У ЗСУ зазначили, що загрози з боку Росії існують як із Чорного моря, так і з більш далеких рубежів. При цьому, додав він, Росії потрібен деякий час для підготовки таких масованих ударів. Тому, як правило, вона робить їх один-два рази на тиждень. Після крайніх ударів вони роблять якийсь аналіз, підсумки, дивляться, куди ще можна, повторно завдавати удару по об'єктах критичної інфраструктури або вибрати новий. Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення російські загарбники випустили Україною понад 4 тис. різних ракет. При цьому до цього числа не входять ракети С-300, РСЗВ, а також авіаційні ракети різних типів.