Данілов розповів, чи отримала РФ іранські балістичні ракети

Російські ракети закінчуються, а Україна наближається до перемоги щодня, сказав Данілов

Наразі Україна немає підтвердження того, що РФ отримала балістичні ракети з Ірану. Таку заяву зробив секретар РНБО України Олексій Данілов в ефірі телемарафону, 3 листопада.

"Поки немає стовідсоткового підтвердження, що ця подія відбулася. Єдине, що ми можемо стверджувати – це "Шахіди", які відправляли в Україну, це іранського виробництва. Якщо ми побачимо першу іранську ракету, будуть відповідні публічні заяви", – сказав секретар РНБО Данілов.

"Україна веде облік того, скільки у росіян залишилось ракет: вони закінчуються, а Україна наближається до перемоги щодня", – наголосив секретар РНБО.

Окрім цього, Данілов розповів про передачу засобів ППО від Іспанії. За його словами, вони дозволять захистити небо.

"Останнім часом нам партнери почали допомагати більше. У нас з’являються засоби ураження, яких не було ні в березні, ні в квітні. Зараз від Іспанії ми отримуємо дуже потужні речі, які дозволятимуть захищати небо", – розповів Данілов.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Данілов назвав кремлівського чиновника, що виступив за знищення енергетичної інфраструктури України. Заступник голови адміністрації президента РФ Володимира Путіна – Сергій Кирієнко є головним ідеологом знищення енергетичної української інфраструктури. Таку заяву зробив секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов. Окрім цього він зазначив, що в Україні поіменно знають, хто і за що у РФ має відповісти.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Данілов зробив заяву про задуми Росії. Щоб захистити наш кордон від можливого вторгнення російських військ з території Білорусі, Україна робить все. Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов під час всеукраїнського телемарафону.