Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чотири етапи війни за версією Данілова: коли очікувати перемогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири етапи війни за версією Данілова: коли очікувати перемогу

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов прогнозує початок "наступальної війни" для України у 2023 році

6 січня 2023, 18:09
Поділіться публікацією:

Україна виходить на передостанній етап війни, так ситуацію описав у своєму Facebook Секретар Ради нацбезпеки і оборони (РНБО) Олексій Данілов. За його словами, світ повірив в Україну і перемога вже незабаром, пишуть "Коментарі".

Чотири етапи війни за версією Данілова: коли очікувати перемогу

У РНБО України зробили прогноз на 2023 рік щодо завершення війни

Данілов опублікував у допис, в якому продемонстрував на основі військової підтримки України світовою спільнотою. У своєму баченні секретар РНБО показав чотири етапи війни, що триває, і нагадав про основну зброю, яку передають Україні різні країни.

"Повірити в Україну. Як світ змінював своє ставлення до Української війни за Незалежність – від партизанського руху до Перемоги", — пише Олексій Данілов.

1. Січень 2022 року. Партизанська війна:

NLAW, Stinger, Javelin.

2. Червень 2022 року. Обороно-контрнаступальна війна:

HIMARS, MLRS, гаубиці M777, ракети Harpoon, снаряди GMLRS, Excalibur, САУ Panzerhaubitze 2000, ППО IRIS, САУ CAESAR, самохідна гаубиця AHS Krab.

3. 2023 рік. Наступальна війна:

БМП Bradley, Marder, бронетранспортери Bastion, бронемашини AMX-10 RC, Patriot. І багато чого іншого – менш публічного й зовсім не публічного.

4. Четвертий етап. Війна справедливості та відплати.

За його словами, запорукою перемоги української армії стане озброєння, отримане від західних союзників: БМП Bradley, Marder, бронетранспортери Bastion, бронемашини AMX-10 RC, системи ППО Patriot і багато чого іншого – менш публічного й зовсім непублічного. Немалою буде й роль "ракетної і дронової програми України".

Читайте також на порталі "Коментарі" — коли Україна звільниться від російської агресії. Експерт вказав на ключовий момент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини