Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому українці ображаються на Меркель – чому Макрон не перестає дзвонити Путіну: що відбувається з ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому українці ображаються на Меркель – чому Макрон не перестає дзвонити Путіну: що відбувається з ЄС

Україні доводиться вибивати собі допомогу у війні проти РФ, втрачаючи найдорожчий час

9 червня 2022, 18:00
Поділіться публікацією:

Практично щодня президент України Володимир Зеленський та інші представники органів влади звертаються до західних союзників та партнерів України із закликом – прискорити темпи передачі Україні озброєння. Виражається багато негативних оцінок щодо того, що західні партнери тягнуть за допомогою України із запровадженням нових санкцій. Звідси багато образ і багато заперечень, проте — чи достатньо сьогодні Захід робить для допомоги Україні і чи варто його критикувати? Думку щодо цього видання "Коментарі" дізналося в експертів.

Чому українці ображаються на Меркель – чому Макрон не перестає дзвонити Путіну: що відбувається з ЄС

Меркель та Макрон. Фото: з відкритих джерел

Нехай Макрон дзвонить хоч щодня Путіну, тільки щоб гармат французьких більше посилали

Політичний експерт, аналітик Олексій Голобуцький вважає, що для того, щоб відповісти на питання про те, чи достатньо допомагає Захід, чи якщо якісь спірні моменти потрібно звернути увагу на зведення Генштабу ЗСУ, в якому йдеться — захисники України знищують ворога із САУ Caesar , отримані від Франції.

"Кажуть, що дуже успішно це роблять наші воїни за допомогою цих знарядь. І нехай президент Франції Макрон дзвонить хоч щодня Путіну, тільки щоб гармат французьких більше надсилали", – зазначив експерт.

Війна – добрий привід для того, щоб трохи подорослішати

Журналіст, нардеп 8-го скликання Верховної Ради Сергій Висоцький вважає, що перш ніж вимагати щось від Заходу, українцям треба задуматися, чи достатньо вони самі зробили для зміцнення своєї країни, але не зараз, за ці 4 місяці, а раніше.

"Українці зараз так ненавидять Ангелу Меркель за її політику 2006-2008 років, немов Януковича у 2010 якісь інопланетяни нам вибрали! Макрон або Шольц, можливо, роблять недостатньо для перемоги України. Але кожен має чесно запитати себе – а чи ми робили як суспільство за ці роки достатньо для власного порятунку?", – зазначає експерт.

Висоцький додає, війна – гарна нагода для того, щоб трохи подорослішати. А дорослість передбачає розвиток відповідальності.

"Дай Бог нам подолати цей інфантилізм. Бо знову через якісь роки шукатимемо винних, не підготувавшись до викликів!", – зазначив Сергій Висоцький.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Банковій пояснили, чому зараз немає сенсу прискорювати темпи мобілізації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 червня 2022, 17:43

Різниця в досягненнях. Ті досягають у своїх державних справах і прогресу у мирний час. Наші корумповані, як Зе-Асад, досягають висоти нарцисизму у воєнний час. Ми досі живемо і будемо жити після війни, за законами Януковича. В нас досі 1/3 слів - російська лайка. Фактично не війна, а сімейні розбіжності між братами.


Новини