Чому росія не зможе без спирту: плюси атак по ворожим спиртзаводам

У росії масово горять спиртові заводи через атаку безпілотниками

Безпілотники атакують спиртові заводи в росії. За декілька днів великі пожежі сталися на заводах Нижньогородській, Тульській, Тамбовській та Воронезькій областях РФ.

Керівник Центру протидії дезінформації лейтенант Андрій Коваленко пояснив, чому саме російські спиртові заводи стали ціллю безпілотних атак.

"Російська військова авіація не зможе без спирту. Від палива, до гальмівних систем, від рідин для технічних потреб, очистки, до антиобліднювачів. І це стосується як літаків так і гвинтокрилів. Це все спирт.

Тому удари по спиртзаводах - це удари по російській авіації, щоб зменшити їх можливості", – зазначив офіцер.

Зазначимо, що у неділю ввечері, 27 жовтня, внаслідок атаки безпілотників знову був уражений спиртзавод "Етанол спирт", розташований у Новохоперську Воронезької області.

Підприємство перед цим вже ставало об'єктом дронових ударів цього місяця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Дрони масово атакували спиртзаводи у Росії

20 жовтня у Росії було атаковано найбільший спиртзавод в Дзержинську Нижньогородської області, а в ніч на 22 жовтня завдано ударів по ще трьох спиртзаводах – два в Тульській області та один у Тамбовській.

За повідомленням російських губернаторів в ніч на 22 жовтня було атаковано Єфремівський спиртзавод та спиртзавод у селищі Лужківський Суворовського району Тульської області, які розташовані один від одного на відстані 150 кілометрів. Крім того, ще один завод "Біохім" з виготовлення спирту та інших продуктів було атаковано у Тамбовській області.