Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи може Захід ввести війська в Україну: відповідь військового експерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може Захід ввести війська в Україну: відповідь військового експерта

Колишній віцемаршал авіації Британії розповів про можливість введення у війну в Україні солдатів західних країн.

21 червня 2023, 16:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британський військовий експерт і колишній віцемаршал авіації Шон Белл розповів, чи може Захід ввести свої війська в Україну для боротьби проти російських сил. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Чи може Захід ввести війська в Україну: відповідь військового експерта

Солдати НАТО. Фото з відкритих джерел

За словами британського експерта наразі міжнародна спільнота не хоче залучати своїх солдатів до війни. Захід вважає, що такі дії можуть перерости до ширшого міжнародного конфлікту. Шон Белл наголошує на малій ймовірності, що солдати НАТО чи інших країн Заходу можуть бути залучені до війни в Україні офіційно.

"Навіть якщо Путін вдасться до зброї масового знищення, залишається малоймовірним, що Захід буде прагнути залучати солдатів", — каже британський військовий експерт.

Однак, Белл додає, що будь-які дії Путіна, зокрема використання ядерної зброї лише посилять допомогу Заходу для України.

"Такі дії (використання ядерної зброї) зміцнять рішучість Заходу підтримувати Україну в довгостроковій перспективі та додадуть зростаючий список воєнних злочинів, скоєних президентом Путіним, за які він буде притягнутий до відповідальності", — вважає колишній віцемаршал авіації Шон Белл.

Військовий експерт наголошує, що незалежно від результату боїв на землі, Росія програла війну, адже Путін хотів зробити Росію великою та припинити розширення НАТО, однак отримав протилежну ситуацію. До НАТО приєднуються нові члени, а Росія перебуває під санкціями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін заявив про російські ядерні ракети "Сармат", які скоро стануть на озброєння.

Також "Коментарі" писали про Медведєва, який погрозливо відреагував на ідею введення військ НАТО в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини