Черговий злочин росіян. Повісили жінку за три слова

Росіяни вбили жительку Скадовська.

Росіяни викрали жінку, а потім надіслали фото її мертвого тіла. Однією з головних причин смерті 56-річної Тетяни Мудрєнко є фраза "Скадовськ – це Україна". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Медійна ініціатива за права людини".

7 жовтня до будинку Тетяни Мудрєнко та її чоловіка Анатолія Орєхова прийшли зрадники та колаборанти, котрі раніше були працівниками української поліції. Саме ці люди викрали пару. Усього за декілька днів сестрі Тетяни Наталі Чорній відправили фото мертвої жінки з висновками судмедекспертизи, де написано, що причина смерті сталась в наслідок удушення.

Тетяна Мудрєнко була відома на Херсонщині своєю проукраънською позицією, жінка навіть в тимчасово окупованому місті їздила на велосипеді з синьо-жовтим прапором.

Окрім того, Тетяна відкрито критикувала колаборантів, що працювали раніше на українську поліцію. Жінка назвала таких зрадників продажними.

"Ніколи б не подумала, що український міліціонер буде служити росіянам. Які вони всі продажні", - говорила Тетяни Мудрєнко.


Чоловік Тетяни вижив, правозахисники повідомляють, що Анатолія Орєхова випустили з під варти 18 жовтня та дозволили поховати дружину.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська влада хоче звинуватити Україну у створені диверсії на тимчасово окупованих територіях. Російські пропагандисти розсилають листи, про те що українські військові закладають вибухівку в іграшки та телефони. Українські спецслужби наголошують, що таким чином, Росія хоче зробити враження, що ЗСУ вбиваю українців на окупованих територіях, а не захищає їх.

Також "Коментарі" писали про жахливий випадок зґвалтування. Росіяни вчинили сексуальний злочин з вагітною жінкою, після чого в українки стався викидень.