Був засуджений за наркотики: на війні в Україні загинув "вагнерівець"-ексдепутат від партії Путіна

На російській війні в Україні загинув ексдепутат пропутінської партії "Єдина Росія" Денис Штейн

Під час військового вторгнення в Україну загинув колишній депутат від путінської політичної сили "Єдина Росія" Радянського району Самари Денис Штейн. Раніше його було засуджено за розповсюдження наркотиків. Про це повідомляють місцеві самарські видання.

В суді рік тому визнали ексдепутата винним в налагодженні збуту наркотиків, в його житлі російські правоохоронці знайшли пакунки з мефедроном.

Штейна відправили відбувати покарання в колонію суворого режиму, але там він перебував зовсім недовго - всього декілька місяців. Представники ПВК "Вагнер" запропонували йому йти воювати на війну в Україну, обіцяючи після закінчення спецоперації цього амністію.

"Вербувальники ПВК "Вагнер" забрали на війну сотні самарських ув'язнених, обіцяючи помилування – часто їх відправляли штурмувати території та першими проходити мінні поля", – написали журналісти одного з місцевих видань.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що росіянин, який був в українському полоні пішов знову воювати та загинув. Російський військовий Єфрейтор Натан Касаткін, що родом з Бурятії на початку повномасштабного вторгнення потрапив в український полон. Потім був обмінений, а тепер загинув при виконанні наказів керівництва Російської Федерації. Про це повідомляє український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко. Бурят Натан Касаткін потрапив в полон до українських військ на російського вторгнення. Росіянин у полоні говорив "Слава Україні" та відомий вислів про президента Російської Федерації. Через деякий час Україна змогла обміняти російського військового полоненого на українських захисників та захисниць.