Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бунт у лавах окупантів: війська «ДНР» відмовилися воювати за «чужу республіку «ЛНР»
commentss НОВИНИ Всі новини

Бунт у лавах окупантів: війська «ДНР» відмовилися воювати за «чужу республіку «ЛНР»

У Росії знову проблеми з "гарматним м'ясом"

25 травня 2022, 09:10
Поділіться публікацією:

Бойовики 107-го стрілецького полку так званої "ДНР", чисельністю понад 200 осіб, висловили своє обурення діями військового командування, яке їх відправляє, як вони самі кажуть на "забій" у "ЛНР". Як передає портал "Коментарі", відповідне відео у телеграм виклав нардеп "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко.

Бунт у лавах окупантів: війська «ДНР» відмовилися воювати за «чужу республіку «ЛНР»

Бойовики "ДНР". Фото: з відкритих джерел

Бойовики скаржаться на відео, що без їхньої згоди тепер є представниками якогось козацтва, яке хтось включив до складу "збройних сил" "ЛНР". Також бойовики розповідають, що вони три місяці воювали на території "ДНР", намагаючись захопити Маріуполь. І після того, як завдання, яке ставило командування, виконане, їх кидають на ту ділянку, звідки практично немає жодних шансів повернутись живим.

Також, зрозумівши, що їх перекидають у Луганську область, де російська армія зазнає величезних втрат бойовики "ДНР" раптом заявила, що понад 70% їхнього стрілецького полку мають проблеми зі здоров'ям і їх ніхто навіть не мав права закликати. А понад 90% взагалі ніколи не воювали і навіть не тримали в руках автомат Калашникова, але це не стало на заваді і їх кинули на війну.                                                        

"Війська "ДНР" відмовилися воювати за "чужу республіку ЛНР" та вимагають розгляду. Це якийсь сюр. Але я радив би військам "ДНР" піти атакою на війська "ЛНР". Тому що у "ЛНР" реально якийсь нацизм. Потрібно звільняти "республіку", — написав Олексій Гончаренко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ворог масово підняв у небо авіацію: у Генштабі ЗСУ назвали причину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини