Буданов розповів, коли впаде Кримський міст

Сили оборони працюють над знищенням Кримського мосту

Кримський міст може бути зруйнований у найближчі кілька місяців, заявив очільник ГУР Міноборони України Кирило Буданов.

За словами глави ГУР, наразі триває підготовка до знищення Керченського мосту.

"Усі працюють і над дальніми ударами, і над знищенням Керченського мосту. Це все потребує, скажімо так, комплексного вирішення. Робота триває", - сказав Кирило Буданов.

У глави ГУР запитали, чи буде в найближчі кілька місяців зруйнований Кримський міст. Глава української розвідки відповів: "Шанси є".

Як відомо, західні медіа писали, що Сили оборони Україна планували знищити Кримський міст до 1 липня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сказане в інтерв'ю не завжди накладається на те, що відбувається зараз. Адже в більшості випадків інтерв'ю записується одночасно, а публікується в інший час. Відповідно ситуація на тій чи іншій ділянці фронту змінюється. Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону прокоментував ситуацію на північних кордонах країни. За його словами, інформація та обстановка активно змінюються, що потребує постійних коректив у формах подання інформації. Юсов зазначив, що українські Сили безпеки та оборони зламали плани ворога по Харківській області та іншому північному напрямку.

"Інформація та ситуація активно змінюється. І коли ми говоримо про форму подачі інформації, інтерв'ю шановним друкованим виданням, які виходять згодом за кілька тижнів і пізніше після факту проведення інтерв'ю, то зазвичай потрібно робити певні поправки та корективи", — зазначив Юсов.