Головна Новини Суспільство Війна з Росією БПЛА, міномети та танки: захисники Запорізького краю продовжують знищувати живу силу та техніку супротивника
commentss НОВИНИ Всі новини

БПЛА, міномети та танки: захисники Запорізького краю продовжують знищувати живу силу та техніку супротивника

Ворожі війська продовжують зосереджувати свої основні сили у районах Оріхова, Гуляйполя та Великої Новосілки Донецької області.

2 червня 2022, 12:54
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники Запорізького краю продовжують героїчно боротися із противником. Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв у своєму офіційному Telegram-каналі.

БПЛА, міномети та танки: захисники Запорізького краю продовжують знищувати живу силу та техніку супротивника

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Так, за даними Куртева, минулої доби (1 червня) нашим воїнам у Запорізькій області вдалося знищити:

• 20 осіб особового складу противника (ще шестеро поранено);

• один ворожий танк;

• один безпілотний літальний апарат;

• чотири бойові броньовані машини;

• дві одиниці автомобільної техніки;

• два міномети.

"На Запорізькому напрямку ворожі війська продовжують зосереджувати свої основні сили в районах Оріхова, Гуляйполя та Великої Новосілки Донецької області", — повідомив Куртев.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в МЗС України відреагували на заяву Лаврова про "заміновані порти". Київ вимагає від Росії відвести сили у море та гарантувати ненапад. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Читайте також про те, що пекло на Луганщині: ЗСУ провели кілька контратак у Сєвєродонецьку (Фото). На Луганщині ситуація важка, тривають бої у Сєверодонецьку.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що в Україну їдуть РСЗВ та вертольоти : коли перелом у війні – чому ж наступ ЗСУ відкладається. Довгоочікуваний перелом у війні з Росією знову відкладається, Україна досі чекає на озброєння від союзників, з яким можна розпочати контрнаступ.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в британській розвідці розповіли , хто контролює дорогу, що веде до сєверодонецького "котла". Росіяни перейдуть на Донецьку область, але їм потрібна пауза.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини