Боєць ЗСУ назвав напрямок, де у РФ новий прорив: зупинити ворога поки що не виходить

Ворог кілька разів повторює в районі Покровська ту саму ситуацію

Російські загарбницькі війська просуваються вздовж залізниці у районі Покровська Донецької області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі "Радіо Свобода" розповів військовий 1-го батальйону 68-ї окремої єгерської бригади ім. О. Довбуша Олександр із позивним "Рено".

"Ворог кілька разів повторює в районі Покровська одну і ту ж ситуацію. Йому вдається просуватися вздовж залізниці. Це почалося з Очеретино і триває і зараз по суті. Захоплення Прогресу та Вовчого стало можливим саме за рахунок того, що ворогові вдалося просунутися вздовж залізниці І поки не вдається знайти ефективний спосіб, як їх зупинити", – заявив захисник.

Військовий наголосив, що там під шляхами є проходи та укриття, а з обох боків – посадка. Це дозволяє окупаційним військам РФ накопичувати піхоту та проводити масовані штурми, які дуже складно відбивати.

Воїн підтвердив, що ситуація є досить нервовою. І, якщо в полях ЗСУ вдається стримувати росіян, хоч і з деяким відступом, то тут росіянам вдалося знайти певне слабке місце. І вони ним користуються. Нині, за рахунок цього прориву, збільшується довжина фронту вкотре.

Читайте також на порталі "Коментарі" - російські загарбницькі війська просуваються до стратегічно важливого міста Покровськ Донецької області. Це створює загрозу для життєво важливої української лінії постачання. Про це пише CNN.

У матеріалі йдеться про те, що окупанти вже кілька місяців розтягують українську оборону по всій лінії східного фронту, намагаючись захопити якнайбільше території до того, як на поле бою почнуть прибувати нові українські новобранці та свіжі партії західного озброєння. Успіхи, досягнуті окупантами, були значною мірою поступовими – лінія фронту майже змінилася останні кілька місяців. Але недавнє просування російських військ у напрямку Покровська викликає занепокоєння в України та її союзників.