Головна Новини Суспільство Війна з Росією Боєць з Легіону "Свобода Росії" назвав кінцеву ціль російських добровольців у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Боєць з Легіону "Свобода Росії" назвав кінцеву ціль російських добровольців у війні

Олексій Барановський з Легіону "Свобода Росії" подякував Зеленському за можливість воювати проти режиму Путіна.

17 квітня 2024, 15:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Боєць з Легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський заявив, що кінцева мета угруповування – це звільнити Росію від режиму Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Барановського для видання Bild.

Боєць з Легіону "Свобода Росії" назвав кінцеву ціль російських добровольців у війні

Олексій Барановський. Фото з відкритих джерел

Олексій Барановський в інтерв’ю німецькому виданню заявив, що його формування – це "озброєна опозиція Росії", яка забезпечується "російськими благодійними організаціями та іншими партнерами". Учасник Легіону "Свобода Росії" назвав основне завдання їх діяльності.

"Наша кінцева мета — звільнення Росії від путінського режиму. Якщо я загину у боротьбі з режимом Путіна, то моє життя не буде марним", — сказав Барановський.

Російський доброволець також подякував Зеленському за можливість спокутати провину через російський напад на території Україні.

"Ми дуже вдячні президенту Володимиру Зеленському за те, що він дозволив нам своєю кров'ю спокутувати провину, заподіяну Україні нашою батьківщиною — Росією", — наголосив Барановський.

За словами бійця з ЛСР, вони брали активну участь у військових діях проти російської армії, зокрема в районі Бахмута. Барановський вказує, що основними завданнями Легіону "Свобода Росії" на війні в Україні стали повітряна розвідка, підтримка бойових груп, наступальні операції та розмінування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олексій Барановський розповів, звідки у російських добровольців зброя для ведення бойових дій. За словами представника ЛСР, вони її отримали як члени Інтернаціонального легіону ЗСУ. Крім того, добровольці періодично здобувають зброю у боях проти росіян.

Також "Коментарі" писали про те, що думають українці про необхідність держави підтримати російських повстанців у їх боротьбі проти режиму Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини