Головна Новини Суспільство Війна з Росією Безугла звинуватила генерала Содоля у пияцтві під час прориву росіян на Торецьк
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла звинуватила генерала Содоля у пияцтві під час прориву росіян на Торецьк

Командувача об'єднаних сил ЗСУ знову розкритикували

22 червня 2024, 16:59 comments1192
Поділіться публікацією:

Народна депутатка Мар'яна Безугла заявила, що під час прориву російських загарбників в напрямку Торецька на Донбасі командувач об'єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Юрій Содоль пиячив в Одесі.

Безугла звинуватила генерала Содоля у пияцтві під час прориву росіян на Торецьк

Безугла знову розкритикувала Содоля. Фото з відкритих джерел

"За моєю інформацією, під час пропущеного прориву на Торецьк керівник східного фронту генерал Содоль пиячив у ресторані "Облака" в Одесі", — написала Мар'яна Безугла.

Депутатка повідомила, що надіслала запит щодо відряджень генерала Содоля.

Також Безугла опублікувала фотографію з генералом, не уточнивши, коли і де вона була зроблена.

Безугла звинуватила генерала Содоля у пияцтві під час прориву росіян на Торецьк - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що жодний міжнародний саміт миру не зможе вирішити питання закінчення російсько-української війни. Настання миру можливе, коли буде створено військово-політичну коаліцію на підтримку України, а саміт миру може сформувати ідеологічну основу такої коаліції, заявив політичний консультант Олександр Антонюк. "На європейському континенті Україні необхідно почати створювати військово-політичну коаліцію з Великобританією, яка є нашим надійним союзником. За формою та суттю українсько-британська коаліція могла б нагадувати союз Туреччини та Азербайджану", — наголосив він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що ватажок Чечні Рамзан Кадиров 8 червня таємно одружив двох своїх синів — 17-річного Елі та 16-річного Адама. За інформацією російських опозиційних ЗМІ, дружиною старшого сина глави Чечні стала онучка депутата Держдуми Адама Делімханова, якого називають двоюрідним братом Кадирова. Проаналізувавши соцмережі мами нареченої, Хеді Делімханової, журналісти встановили, що дружині Елі не більше 14 років. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини