Безугла розповіла про оборону Мирнограда і звернулася до місцевих із закликом

Нардеп Безугла повідомила, що ворог знаходиться уже за 5 км від Мирнограда

Місцева влада Мирнограда дивним чином готується до оборони міста, говорить нардеп Маряна Безугла і додає, що вона замовили загороджувальні піраміди на понад 32 мільйони гривень з доставкою до 31 грудня 2024 року.

Нардеп повідомила, що у місті залишається близько 30 тисяч населення та всередині жодних фортифікаційних споруд.

"Так його підготували вищі військові штаби разом з адміністраціями і Міноборони за 2,5 роки повномасштабного вторгнення і на 11 рік війни. Також на напрямку Сирським було проведено чергову ротацію за типом торецької. Можливо, це якийсь хитрий план, не знаю", - відзначила Безугла.

Політик повідомила, що зараз бої ідуть вже за 5 км від Мирнограда. Втім, за її словами, не краща ситуація в Покровську, там ворог вже менше як 10 км від нього.

"Використайте можливість евакуюватися якомога швидше. Прошу всіх жителів Покровська, Мирнограда, Новоекономічного, Новогродівки. Зараз є можливості. Навіть з Новогродівки, поточне оновлене після зняття Содоля керівництво "Хортиці", а також Донецька ОВА дещо активніші і пробують ладнати, що не працювало роками. Збережіть своє життя і не заважайте бригадам стримувати російську навалу, і так їм приходиться мати справу з відсталими наказами штабів і тонкощами місцевої влади. Прошу, їдьте. Ніякі труднощі адаптації не вартують втраченого життя, вашого і ваших близьких", - написала у Фейсбуці Безугла.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, коли буде вирішуватися доля Покровська та Мирнограда. На думку військових експертів, протягом кількох найближчих тижнів буде зрозуміла доля цих міст.