Авіація ЗСУ потужно вдарила по системах ППО окупантів на півдні

ЗСУ продовжують посилювати тиск на півдні

Українська армія завдає сильних ударів по російським окупантам на Південнобузькому напрямку. Українські пілоти 3 листопада знищили десятки одиниць живої сили ворога. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Оперативне командування "Південь".

У повідомленні йдеться, що ЗСУ не відступають від своїх планів і продовжую активні бойові дії, постійно тримати ворога у напрузі.

У ОК "Південь" зазначають, що українська авіація протягом бойового дня завдала 4 ударів по системах протиповітряної оборони та скупчення техніки противника, у тому числі у критому ангарі.

У свою чергу ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 167 вогневих завдань за пунктами базування, логістичними об'єктами та транспортними артеріями на тимчасово окупованій території.

Читайте також на порталі "Коментарі" - президент України Володимир Зеленський подякував президенту Туреччини Реджепу Тайіпу Ердогану за активну участь у збереженні "зернової угоди". Він також наголосив, що російський шантаж ні до чого не призвів, звинуватив росію у дестабілізації ситуації на продовольчих ринках, наголосив, що якщо раніше у Кремлі вимагали гарантій безпеки від США, то після восьми місяців т.зв. "спецоперації" випрошують їх уже в України Про що говорить різка зміна російської позиції (то виходить із "зернової угоди", то повертається туди)? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.