Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів, скільки може тривати війна росії проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, скільки може тривати війна росії проти України

Війна Росії проти України може тривати кілька років

16 червня 2022, 00:18
Поділіться публікацією:

Окупанти зрозуміли та усвідомили, що окупувати Україну у них не вийде. Про це  радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів під час ефіру "Фейгін Live".

Арестович розповів, скільки може тривати війна росії проти України

В рф зрозуміли, що швидко окупувати Україну не вийде (фото з відкритих джерел)

Коментуючи плани росіян на Донбасі, Арестович припустив, що рф налаштована на тривалу війну проти України, яка може тривати не один рік.

"Росія налаштована на довгу війну проти України. Вона може тривати кілька років. Вони зрозуміли, що зробили помилку, що швидко Україну не вийде окупувати. Вони розраховують на слабкість Заходу. І з їхньої точки зору Захід цю слабкість демонструє. Заява Медведєва, що через кілька років України може не бути свідчить про те, що у них може бути таке планування", — сказав Арестович. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Михайло Подоляк жорстко відповів на слова Медведєва про Україну. Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував заяву російського політика Дмитра Медведєва про те, що за два роки українська держава може перестати існувати на карті світу. У відповідь на слова Медведєва про долю України Михайло Подоляк назвав російського політика "обличчям російського імперіалізму",

 Також "Коментарі" інформували про те, що Арестович розповів, як РФ готувалася до захоплення України з 2014 року200 тисяч бойового арсеналу української армії було підірвано, починаючи з 2014 по 2018 рік на військових складах країни. Дотепер це не розслідувано, не названі винуватці цих військових  злочинів. Під час другої зустрічі в  Рамштайні була  погоджена ставка на те, щоб закупити  радянські  боєприпаси і військове озброєння, виготовлене в радянські часи, яке наявне в країнах   світу та передавати  його до України. Але коли реально з’ясували обсяги радянських типів озброєння, то виявляється, що купувати немає що. Радянські снаряди відсутні.
 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини