Арестович розповів про знищення Кримського моста: чи може Україна обстріляти цю споруду

За словами Арестовича, міст надійно захищений ворожими силами

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що Україна поки не може знищити Кримський міст, адже для Кремля він є стратегічною спорудою, тому його добре прикривають та охороняють. Про це він заявив під час прямого ефіру з Марком Фейгіним.

За словами Арестовича, Кримський міст спеціально зроблений та прикривається, щоб його не можна було знищити. Окрім цього його охороняють бригади ППО, кораблі та інші.

"Кримський міст - це капітальна споруда стратегічного значення, спеціально зроблена і прикривається так, щоб її було не можна знищити. Там мінімум дві бригади ППО прикриває, постійно наряд сил в повітрі, ППО, яку забезпечують кораблі. Це дуже серйозна споруда і потрапити в міст крилатою ракетою - це все одно, що кулею за 300 метрів в поставлений на бочок аркуш паперу. Навіть якщо і потрапиш - ось так прямо, щоб він зруйнувався - прольоти відновлюються дуже швидко спеціальними інженерними засобами", - пояснив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Арестович звинуватив Німеччину в невдачах ЗСУ на фронті в Луганській області. Німеччина вчасно не дала обіцяне озброєння Україні. Саме тому окупанти сьогодні мають тактичний успіх на Луганщині. В цьому винна Німеччина. Про це заявив радник глави офісу президента Олексій Арестович, спілкуючись з російським правозахисником Марком Фейгіном. Радник президента України зазначив, що озброєння, яке чекали в нашій країні, в Україну так і не надійшло. Він нагадав, що зброя, за передачу якої проголосував Бундестаг, в Україну так і не поступило.